Oldal kiválasztása

Termék/szolgáltatás/információs csatorna promója (igen, akár bloghoz is!). Bármit lehet ilyen módon eladni, amihez kommunikálni szükséges.
(Például egy info anyag, vagy könyv értékesítéséhez is lehet automatizált rendszert létrehozni, vagy rendezvényszervezéshez is.)

Mire jó és mitől automata?
Időt spórol. Mindig ugyanúgy zajló folyamatokat menedzsel. Például online fizetnek, és online számlát kapnak emberi beavatkozás nélkül (kártyával, vagy utalással)…a lista széles, amit csak a képzeletünk elbír, majdnem mindent lehet automatizálni.

Mitől automata?
Ha kész a rendszer, emberi beavatkozásra nincs szükség, a folyamat mindig végbemegy 24 órában a hét 7 napján folyamatosan. Például bármikor bejöhet a megrendelés, megy a számla a fizetésről, ha fizikai az áru, akkor persze csomagolni és szállítani kell, de ha nem… lehet vele például rendezvényt szervezni, szolgáltatást értékesíteni…
Oké, megértetted, akkor megjelent a fény az alagút végén.

Hallom a kérdéseidet a fejemben (mert én is ezeket kérdeztem pár éve):- Hogyan kell ezt megvalósítani?- Milyen eszközt válassz hozzá? (hol járj utána és hogyan, mi az ideális eszköz, ami nem kerül vagyonokba, de tud mindent, ami kell Neked…)- Mikor csináld meg? (ugye, időből aztán tényleg nem sok van, ezeket tegnapra kellett volna megcsinálni…)- Ki fogja helyetted megcsinálni?- Mennyit kell ehhez tanulni? – Mit kell egyáltalán tanulni?- És mennyibe fog mindez kerülni?

A végén kezdeném a választ, a többi úgyis egyértelmű lesz.
Mi jutalékért dolgozunk. Jól olvastad. Ha termel a rendszered, nekünk is termel, ha nem termel, akkor INGYEN VOLT! (Szinte hallom a kő koppanását, ami most leesett a szívedről…)